Oldtimers

 Oldtimertentoonstelling 1e pinksterdag 2018

 

Sinds 2012 wordt er in Heenvliet op eerste pinksterdag een klassiekertentoonstelling gehouden. Een dag waarbij plezier, gezelligheid en mooie auto’s centraal staan. Het is een aanwinst voor het altijd gezellige pinksterweekend in Heenvliet.

 Ook dit jaar wordt de tentoonstelling weer georganiseerd en wel op zondag 20 mei 2018.

 Veel klassieke auto’s op de Verdouwenhoeck

Het belangrijkste blijft echter zoals het was en dus zullen er weer vele prachtige klassieke auto’s in Heenvliet te bewonderen zijn. De tentoonstelling is op zondag 20 mei 2018 van 11:00-17:00 uur en vindt plaats op het veld naast de kleine tent aan de Verdouwenhoeck. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat de organisatie, bij droog weer, mag rekenen op zo’n 100 klassieke voertuigen.

Gratis deelname

Deelname is gratis en het aanmelden van de klassiekers is mogelijk tussen 11:00 en 13:30 uur.

  Rondrit

In 2018 wordt er voor de vijfde (!!) keer een rondrit georganiseerd die leidt door de mooie omgeving en de prachtige oude dorpskernen van Voorne-Putten, gevolgd door een heus defilé op het middeleeuwse marktplein van Heenvliet, compleet met jurering en prijzen voor de mooiste paradepaardjes. De rondrit start om 10:00 uur en het defilé op het marktplein is van 11:30 - 12:45 uur. Zowel de rondrit als het defilé zijn voorbehouden aan klassiekers van 40 jaar en ouder.

 Oldtimers 1

 Het nieuwe marktplein

Dit jaar wordt het complete marktplein in Heenvliet gerenoveerd. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en voor het pinksterweekend is het helemaal klaar. Dus beste mensen, wat is er mooier om op het nieuwe marktplein je mooie klassieker te laten zien aan het grote publiek. We willen nog wel even melden dat, i.v.m. de veiligheid, we dit jaar MAXIMAAL 50 klassieke voertuigen aan de rondrit en het aansluitende defilé mogen laten deelnemen.

 

Het defilé is al vol maar er is wel plaats aan de Verdouwenhoeck.

 

 Grote opkomst

Vorig jaar waren de rondrit en het defilé, zowel voor de deelnemers als voor het publiek een groot succes. Er hadden zich maar liefst 60 deelnemers aangemeld die met hun schitterende klassiekers het bekijken meer dan waard waren. Voor de liefhebbers is er ’s morgens dus al meer dan genoeg te zien op de markt.

 25 jaar en ouder

Voor de rest van de auto’s op de tentoonstelling hanteert de organisatie, ondanks de wet, nog steeds een leeftijd van 25 jaar en ouder. Er is voor ieder wat wils. Zo staan er bijvoorbeeld een aantal Volkswagens waaronder Kevers en spijlbussen, verscheidene Amerikanen uit de jaren 60, Opels en Fords en youngtimers uit de jaren 80. Een complete rit door de tijd dus!

 De coffee VW

Ook de coffee VW zal dit jaar weer aanwezig zijn op ons klassiekerevenement. De coffee VW wordt met groot enthousiasme gerund door Eric en hij is er dit jaar al voor de vierde keer. De innige mens zal dus ook dit jaar verwend worden met de lekkerste koffie, thee en frisdrank.

 Oldtimers 2

 

R.T.M.

Ja, u leest het goed!! De stichting RTM zal terugkeren op ons klassieker-evenement. Ze komen met Twee (!!) antieke bussen. Ze bussen rijden mee met de rondrit en zullen hierna tentoongesteld worden aan de Verdouwenhoeck. U kunt één ding gerust van ons aannemen: de rondrit meemaken in een klassieke RTM bus is een enorme belevenis! De busrit is inmiddels zeer gewild bij een hele hoop mensen. Wil je dus een kaartje hebben, wees er op tijd bij. Een buskaartje kosten 5 euro en is geldig voor 1 persoon. Ook is het natuurlijk leuk om zo’n buskaartje aan iemand cadeau te doen. Voor veel mensen is zo’n rit over het eiland een enorme leuk uitje. En in een klassieke RTM bus gaat men echt even terug in de tijd. Wil je een buskaartje bestellen? Bel dan het volgende nummer: (06) 231 631 81

 

 Oldtimers 3

 

 

 De organisatoren zijn er van overtuigd dat deze tentoonstelling voor veel mensen erg leuk kan zijn en hopen u dan ook te mogen begroeten op de paardenmarkt in Heenvliet!

 

 Oldtimers 4

 

  HOPELIJK TOT ZIENS, OP DE PAARDENMARKT HEENVLIET

 

 

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG