Oldtimers

Oldtimer tentoonstelling 

Sinds 2012 wordt er in Heenvliet op eerste pinksterdag een klassiekertentoonstelling gehouden. Een dag waarbij plezier, gezelligheid en mooie auto’s centraal staan. Het is een aanwinst voor het altijd gezellige pinksterweekend in Heenvliet.

Ook dit jaar wordt de tentoonstelling weer georganiseerd en wel op zondag 5 juni 2022.
Veel klassieke auto’s op de parkeerplaats van Albert Heijn.

Het belangrijkste blijft echter zoals het was en dus zullen er weer vele prachtige klassieke auto’s in Heenvliet te bewonderen zijn. De tentoonstelling is op zondag 5 juni 2022 van 11:00-17:00 uur en vindt, voor het eerst dit jaar, plaats op het parkeerterrein van Albert Heijn. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat de organisatie, bij droog weer, mag rekenen op zo’n 100 klassieke voertuigen.

Deelname is gratis en het aanmelden van de klassiekers is mogelijk tussen 11:00 en 13:30 uur.

Rondrit
In 2022 wordt er voor de zevende (!!) keer een rondrit georganiseerd die leidt door de mooie omgeving en de prachtige oude dorpskernen van Voorne-Putten, gevolgd door een heus defilé op het middeleeuwse marktplein van Heenvliet, compleet met jurering en prijzen voor de mooiste paradepaardjes. De rondrit start om 10:00 uur en het defilé op het marktplein is van 11:30 - 13:30 uur. Zowel de rondrit als het defilé zijn voorbehouden aan klassiekers van 40 jaar en ouder.

Oldtimers 1

In verband met de veiligheid mogen er dit jaar MAXIMAAL 60 klassieke voertuigen aan de rondrit en het aansluitende defilé deelnemen.

 
Grote opkomst

Vorig jaar waren de rondrit en het defilé, zowel voor de deelnemers als voor het publiek een groot succes. Er hadden zich maar liefst 50 deelnemers aangemeld die met hun schitterende klassiekers het bekijken meer dan waard waren. Voor de liefhebbers is er ’s morgens dus al meer dan genoeg te zien op de markt.

25 jaar en ouder
Voor de rest van de auto’s op de tentoonstelling hanteert de organisatie, ondanks de wet, nog steeds een leeftijd van 25 jaar en ouder. Er is voor ieder wat wils. Zo staan er bijvoorbeeld een aantal Volkswagens waaronder Kevers en spijlbussen, verscheidene Amerikanen uit de jaren 60, Opels en Fords en youngtimers uit de jaren 80. Een complete rit door de tijd dus! Aanmelden voor de tentoonstelling op de parkeerplaats is niet nodig. We hebben plaats genoeg.

De Koffie Tuk Tuk
Evenals in 2019 zal ook dit jaar de koffie Tuk Tuk aanwezig zijn op ons evenement. De Koffie Tuk Tuk zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee met de gezellige uitstraling van vervlogen tijden. De innige mens zal dus ook dit jaar verwend worden met de lekkerste koffie, thee en frisdrank.

Oldtimers5

R.T.M.

Ook de stichting R.T.M. is weer aanwezig op ons klassieker-evenement. Ze komen met een antieke bus. De bus rijdt mee met de rondrit en zal hierna tentoongesteld worden aan de Toldam. U kunt één ding gerust van ons aannemen: de rondrit meemaken in een klassieke RTM bus is een enorme belevenis! De busrit is inmiddels zeer gewild bij een hele hoop mensen. Wil je dus een kaartje hebben, wees er op tijd bij. Een buskaartje kosten 5 euro en is geldig voor 1 persoon. Ook is het natuurlijk leuk om een dergelijk buskaartje aan iemand cadeau te doen. Voor veel mensen is een dergelijke rit over het eiland een enorme leuk uitje. En in een klassieke RTM bus gaat men echt even terug in de tijd. Wil je een buskaartje bestellen? Bel dan het volgende nummer: (06) 231 631 81
Opstapplaats is de hoek van de Verdouwenhoeck en Wethouder Gelderlandlaan.

Oldtimers 6.jpg

RONDRIT IS VOL!

De organisatoren zijn er van overtuigd dat deze tentoonstelling voor veel mensen erg leuk kan zijn en hopen u dan ook te mogen begroeten op de paardenmarkt in Heenvliet!

Oldtimers 7.jpg

HOPELIJK TOT ZIENS, OP DE PAARDENMARKT HEENVLIET

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG