Oldtimers

Sinds 2012 wordt er in Heenvliet op eerste pinksterdag een klassiekertentoonstelling gehouden. Een dag waarbij plezier, gezelligheid en mooie auto’s centraal staan. Het is een aanwinst voor het altijd gezellige pinksterweekend in Heenvliet.

Ook dit jaar wordt de tentoonstelling weer georganiseerd en wel op zondag 19 mei 2024.

Veel klassieke auto’s op het grasveld aan de Verdouwenhoeck
Het belangrijkste blijft echter zoals het was en dus zullen er weer vele prachtige klassieke auto’s in Heenvliet te bewonderen zijn. De tentoonstelling is op zondag 19 mei 2024 van 11:00-17:00 uur en vindt plaats op het grasveld aan de Verdouwenhoeck. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat de organisatie, bij droog weer, mag rekenen op zo’n 100 klassieke voertuigen. Vooraf aanmelden is bij de tentoonstelling niet nodig, we hebben plek genoeg.

Gratis deelname
Deelname is gratis en het aanmelden van de klassiekers is mogelijk tussen 11:00 en 13:30 uur.

Rondrit
In 2024 wordt er voor de negende (!!) keer een rondrit georganiseerd die leidt door de mooie omgeving en de prachtige oude dorpskernen van Voorne-Putten, gevolgd door een heus defilé op het middeleeuwse marktplein van Heenvliet, compleet met jurering en prijzen voor de mooiste paradepaardjes. De rondrit start om 10:00 uur en het defilé op het marktplein is van 11:30 - 13:30 uur. Zowel de rondrit als het defilé zijn voorbehouden aan klassiekers van 40 jaar en ouder.

                                                  

In verband met de veiligheid mogen er dit jaar MAXIMAAL 60 klassieke voertuigen aan de rondrit en het aansluitende defilé deelnemen.

Wees er dus op tijd bij want vol is echt vol dit jaar.


Grote opkomst
Vorig jaar waren de rondrit en het defilé, zowel voor de deelnemers als voor het publiek een groot succes. Er hadden zich maar liefst 60 deelnemers aangemeld die met hun schitterende klassiekers het bekijken meer dan waard waren. Voor de liefhebbers is er ’s morgens dus al meer dan genoeg te zien op de markt.

30 jaar en ouder
Voor de rest van de auto’s op de tentoonstelling hanteert de organisatie een leeftijd van 30 jaar en ouder. Er is voor ieder wat wils. Zo staan er bijvoorbeeld een aantal Volkswagens waaronder Kevers en spijlbussen, verscheidene Amerikanen uit de jaren 60, Opels en Fords en youngtimers uit de jaren 80. Een complete rit door de tijd dus! Aanmelden voor de tentoonstelling op de parkeerplaats is niet nodig. We hebben plaats genoeg.

De coffee Tuc Tuc

Evenals vorig jaar zal ook dit jaar de koffie Tuc Tuc aanwezig zijn op ons evenement. De Koffie Tuc Tuc zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee met de gezellige uitstraling van vervlogen tijden. De innige mens zal dus ook dit jaar verwend worden met de lekkerste koffie, thee en frisdrank.

                                                                                                

Ook voor een hapje hoeft u niet ver weg. Met de blauwe muntjes die in de envelop zitten kunt u een patatje of een snack halen bij de patatkraam die bij de kleine feesttent staat. De kleine feesttent en de patatkraam staan op hetzelfde veld aan de Verdouwenhoeck.

Dus heeft u een mooie klassieker en heeft u zin en tijd om deze te laten zien aan het publiek, schrijf je dan in voor ons klassieker evenement (alleen rondrit en defilé). Aanmelden kan via rvolkeri@icloud.com

Let wel: er is plaats voor 60 deelnemers en vol is vol. Wees er dus op tijd bij.

De organisatoren zijn er van overtuigd dat deze tentoonstelling voor veel mensen erg leuk kan zijn en hopen u dan ook te mogen begroeten op de paardenmarkt in Heenvliet!

                                           

HOPELIJK TOT ZIENS, OP DE PAARDENMARKT HEENVLIET


De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG