Kermis en Paardenmarkt

De paardenmarkt en de kermis zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en weten een enorme mensenmenigte op de been te brengen. De Stichting Paardenmarkt Heenvliet is dan ook nauw betrokken bij de kermis en zet zich volledig in om het gehele evenement tot een groot succes te maken.

     Kermis 1

 

In 2022 zullen de Euroball, Kamelenrace, Pusher, Apollo Jackpot, Autoscooter, Lijntrek, Eendjes vangen, Ghostcastle, Turbo Polyp, Flying Jumbo, Schietsalon, Fun House, Bussensport, Trampoline, Draaimolen, Teacups, Ringen gooien, Doolhof, Pusher, Soundmachine, X Factory, Rupsbaan, Fireball, Mini-cars, Lucky Cranes, Super mouse, Bungee katapult, Race o rama, Pink date, Break Dance, Bingo lotenverkoop, Lucky Ball, teddy to go, Chocoladerad en Kop van Jut op onze kermis staan. Als speciale attractie zal het Diamond Wheel reuzenrad op de kermis staan, 55 meter hoog!

Voor de lekkere trek staan de Poffertjessalon, Spaanse churros, Snackkraam, IJssalon en Suikerspin en popcorn klaar voor ons.

Kinderen in Heenvliet en spaarders bij AH krijgen vrijkaartjes voor diverse attracties op de kermis. Onderstaand een overzicht van het aantal vrijkaartjes dat ingeleverd moet worden voor een gratis rit in 2022.


Autoscooter – 3 vrijkaartje voor 1 rit
Flying Jumbo – 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Draaimolen – 2 vrijkaartje voor 1 rit
Fun House Fire Department – 3 vrijkaartjes voor 1 rit
X Factory – 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Mini-cars – 2 vrijkaartje voor 1 rit
Ghost Castle – 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Supermouse - 4 vrijkaartjes voor 1 rit
Turbopolyp - 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Fireball - 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Race o Rama - 3 vrijkaartjes voor 1 rit
Break Dance no1 - 4 vrijkaartjes voor 1 rit
Rupsbaan  - 3 vrijkaartjes voor 1 rit

Meer informatie kunt u vinden op www.kermisheenvliet.nl.

 DSC 1364.JPGkopie

  

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG