Jonas & Friends

 

Jonas & Friends wordt gevormd door Frans Schouten en Liesbeth Grimbergen. Zij treden al vele jaren op met bijzondere theatrale eyecatchers, variété voorstellingen, openingsacts en tal van mobiele animatie acts op bedrijfsevenementen. Daarnaast spelen ze met straattheater op festivals en andere publieksevenementen. Het programma bevat zowel duo- als solo-acts.

Jonas 3

 

 

Mobiele act met eco-keurmerk; 'HOUT & HOUT'

HOUT & HOUT zijn werkelijk helemaal van hout (met keurmerk)! Deze maskerpersonages bewegen zich voort op wind- en zonne-energie; samen op weg naar een duurzame wereld.

Onopgemerkt gaat dat bepaald niet. Hun gewrichten piepen en kraken dat het een lieve lust is. Met hun graskoffer, eco-globe en andere ‘groene’ items zijn ze onderweg in hun eigen wereld. Bomen omhelzen, water drinken uit een boomgieter of het zaagsel in hun hoofd nog eens bijvullen…ze zijn tot alles in staat.

Een mimische mobiele theateract van Jonas & Friends, geschikt voor een breed scala aan evenementen. Duurzaam theater voor allerlei evenementen met een ‘groen’ uitgangspunt, maar ook puur ter vermaak als walking act op festivals en andere gelegenheden. HOUT & HOUT kan zowel lopend als met hun eco-mobiel gespeeld worden.

HOUT & HOUT is beeldend, surrealistisch, poëtisch en vermakelijk tegelijk!

Jonas 2

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG