Jaarmarkt

                                                                    Markten

                                                                

Door de eeuwen heen worden over de hele wereld warenmarkten gehouden. Allereerst om in de primaire levensbehoeften voorzien, later werden er ook gebruiksvoorwerpen te koop aangeboden en nog later deden de luxe artikelen hun intrede.

Op de meeste dagmarkten voeren de voedingswaren nog steeds de boventoon. Jaarmarkten hebben in het algemeen een ander assortiment; groente, aardappelen en fruit ontbreken veelal en vooral duurzame artikelen zijn hier te koop.

                  

                                                 

De jaarmarkt op 2e pinksterdag

Ook dit jaar vindt u weer de gezelligheid en kwaliteit, die u van de jaarmarkt gewend bent. Op de jaarmarkt vindt u wellicht artikelen, die echt ‘markts’ zijn, of u vindt dingen waar u zomaar tegenaan loopt. Er staan zeker kraampjes met houten klompen, boeken, lederen kleding, sportkleding, keukengerei, spijkergoed en boven- en onderkleding. Voor de (lekkere) trek zijn er genoeg hapjes. Wat te denken van Chinese loempia’s, Sumatraanse hapjes, een zij’tje spek, boerenmetworst en (geiten)kaas. Kortom: er is teveel om op te noemen.

Kom gezellig met de hele familie naar de paardenmarkt en bezoek dan meteen ook de jaarmarkt met zijn 150 marktkramen. Profiteer van de gunstige marktprijzen, maar bovenal van de gezelligheid!

                                               

Aanmelden voor de jaarmarkt

Wilt u deelnemen aan de jaarmarkt? Stuur dan een email met uw gegevens en wat voor handel u verkoopt naar jaarmarkt@paardenmarkt-heenvliet.nl

 

 

 

 

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG