Entreeprijzen feesttenten

Met Pinksteren staat Heenvliet op zijn kop. Het is weer tijd voor de jaarlijkse paardenmarkt. Vier dagen lang zijn er diverse activiteiten die met paarden te maken hebben en er is uiteraard ook weer een grote kermis.

 

De veranderingen

Door de aanscherping van de regels binnen de Veiligheidsregio, hebben organisatoren van evenementen te maken met verscherpte veiligheidseisen. ‘We moeten aan die voorwaarden voldoen, willen we de Paardenmarkt kunnen organiseren’, geeft Simon Beukelman , de voorzitter van de Stichting Paardenmarkt Heenvliet (SPH) aan. ‘Zo moet er ook meer beveiliging ingezet worden’.

 

Betaalde toegang

Om de kosten van de beveiliging op te kunnen brengen, hebben de uitbaters van zowel de kleine als de grote tent onderling besloten om entree te heffen voor de optredens na 20.00 uur.  Overdag blijven de tenten vrij toegankelijk.

De entreeprijs per tent was afgelopen jaar  €5,- p.p, deze prijs blijft gehandhaafd.  Bij deze prijs is 1 gratis comsumptie inbegrepen in de kleine tent.

 

Toegangscontrole

Het terrein wordt vanwege het verwachte aantal bezoekers bestempeld als evenemententerrein. Dat houdt in dat er toegangscontrole ingevoerd wordt. Iedereen die de tent in wil, wordt bij de hekken gecontroleerd. Tassen mogen mee naar binnen, maar dranken niet. Laat dus je flesje energiedrank maar thuis, het gaat bij de controle gewoon de container in.

Polsbandjes

Om te zorgen dat iemand die betaald heeft op een later moment de tent weer in kan, worden er polsbandjes uitgereikt bij de betaling van de entree. Iedere avond heeft het polsbandje een andere kleur, dus één keer betalen en iedere avond feestvieren is er niet bij.

 

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG