Badeendjesrace

                             

                                      Badeendjesrace                         

 

Badeendenrace tijdens het Paardenmarkt evenement in Heenvliet

 

Op eerste Pinksterdag kleurt de Oude Haven van Heenvliet knalgeel. Om 15:00 uur worden in de haven duizenden badeenden te water gelaten voor de eerste editie van de Badeendenrace Heenvliet.

Bij onvoldoende stroming worden de badeendjes voortgestuwd door de brandspuiten van SFS International BV. De eendjes gaan in een race de strijd aan om mooie prijzen te winnen. Welke eend bereikt als eerste de finish?

De Badeendenrace Heenvliet is een fundraising-evenement georganiseerd door Lionsclub “De Bernisse”. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Senioren Zuidland voor het verzorgen van een dagje uit voor ouderen in Zuidland en omliggende dorpen en ook aan de ondersteuning van Oekraïense vluchtelingen die op Voorne-Putten worden ondergebracht.

De loten voor deze race worden verkocht door de Lionsclub à € 2,50 per stuk en 5 loten voor € 10,00. De nummers van de loten corresponderen met die van de eendjes. De “eigenaar” van de eend die het eerst aankomt, ontvangt als prijs een Electrische fiets Batavus Fonk E-Go.

In totaal zijn er voor de lot-eigenaren van de snelste eenden 13 prijzen te winnen. Het hele programma en ook meer informatie over Lionsclub “De Bernisse” is te vinden op: www.lionsdebernisse.nl.

Loten kunnen gekocht worden via een QR code, klik hier voor de QR code op de flyer.

Daarnaast is het mogelijk om loten te kopen in de kraampjes van de Lionsclub tijdens het Paardenmarkt evenement. De nummers van de loten worden na betaling direct per e-mail toegestuurd.

Alle eenden worden uiteraard na afloop weer uit de haven gevist. De Lionsclub wil bij voldoende succes dit gebeuren jaarlijks organiseren.

                     Badeend 3

 

 

De Paardenmarkt Heenvliet in beeld

Bekijk onze uitgebreide fotogallerij
TERUG